Rreth Nesh

Coffee club sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2003 me nje mision te percaktaur qarte, per te ofruar Cilesi – Sherbim – Kualitet – Garanci – Komoditet.

Si Distributor Eksluziv i produkteve Lavazza, Itali, me nje eksperience 115 vjecare, ne percjellim te njejtat vlera ne te gjithe Shqiperine dhe Ballkanin.

Coffee Club sh.p.k me nje histori mbi 10 vjeçare ne treg, ofron nje shumellojshmeri makinetash per produktet Lavazza, per t’u ardhur sa me prane kerkesave te konsumatoreve.

 

-Makineta per familje 

-Makineta per zyra

-Ekspres per bare

-Distributor automatik per pije te ftoht adhe snacks

-Produkte per supermarket (Oro, Rosso, Crema Gusto, Dekafeinato)

 

COFFEE CLUB - Fale nje rrjeti kapilar shperndares qe drejtohet nga nje sistem informatik, garanton nje sherbim te shpejte dhe efikas.