Lavazza Espresso Point EP 2100

Aroma Club

Caj Kamomil
Crema & Aroma

Caj fruta pylli
Dekafeinato

Caj mente limon
Caj molle kanelle

Caj pjeshke
Caj Jeshil

Caj Limon
Qumesht

kakao


Ekspresi më i mirë për mjedise të vogla. Lavazza Espresso Point EP 2100, është një aparat kafeje ideal për zyra dhe shoqëri të vogla.

Lavazza Espresso Point EP 2100 është jashtëzakonisht i adaptueshëm. Falë sistemit të tij praktik me kapsula, ai është në gjëndje të bëjë lloje të ndryshme kafeje dhe pije të nxehta. Lavazza Espresso Point EP 2100 është i thjeshtë në perdorim: thjesht vendosni kapsulën, shtypni butonin, relaksohuni dhe ti gëzoheni pijes së zgjedhur nga ju.


 

• Furnizimi me energji elektrike: 230 V- 50 Hz
• Fuqia nominale: 630 W
• Materiali: PC
• Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 3500 cc
• Sistem kontrolli automatik i nivelit të ujit
• Funksionon ekskluzivisht me një kapsulë ekspresi të Lavazza Espresso Point
  • Ngarkim manual i kapsulave
• Startues automatik
• Nxjerrje automatike e kapsulave të përdorura
• Sirtar që mban deri në 30 kapsula
• Bolier i thatë me rrjedhje të brëndshme në depozitë
• Numërator për të kontrolluar konsumin e kafesë
• Gjerësia, Lartësia, Gjatësia, Pesha
31.0 cm, 35.0 cm, 28.0 cm, 9.5 Kg