Lavazza Espresso Point EP 2500

{gallery}/zyra/zyra3{/gallery} Aroma Club

Caj Kamomil
Crema & Aroma

Caj fruta pylli
Dekafeinato

Caj mente limon
Caj molle kanelle

Caj pjeshke
Caj Jeshil

Caj Limon


Ky ekspres eshte risia e fundit e Lavazzes qe , pervec kafese , sherben per te pergatitur pije te ngrohta me baze qumeshtin si makiato,kapucino, qumesht makiato.
Eshte ideal per ambjentin tuaj te punes ku mund te zgjidhni midis larmishmerise se produkteve qe ofron.

Register to read more...


 

Lavazza Espresso Point EP 2100

{gallery}/zyra/zyra2{/gallery} Aroma Club

Caj Kamomil
Crema & Aroma

Caj fruta pylli
Dekafeinato

Caj mente limon
Caj molle kanelle

Caj pjeshke
Caj Jeshil

Caj Limon
Qumesht

kakao


Ekspresi më i mirë për mjedise të vogla. Lavazza Espresso Point EP 2100, është një aparat kafeje ideal për zyra dhe shoqëri të vogla.

Lavazza Espresso Point EP 2100 është jashtëzakonisht i adaptueshëm. Falë sistemit të tij praktik me kapsula, ai është në gjëndje të bëjë lloje të ndryshme kafeje dhe pije të nxehta. Lavazza Espresso Point EP 2100 është i thjeshtë në perdorim: thjesht vendosni kapsulën, shtypni butonin, relaksohuni dhe ti gëzoheni pijes së zgjedhur nga ju.

Register to read more...