EP Mini

{gallery}/familje/ep-mini{/gallery} Aroma Club

Caj Limon
Aroma Point

Qumesht
Crema & Aroma

Kakao
Dekafeinato Caj Molle Kanelle Caj Jeshil


Ky ekspres eshte i pershtatshem per ambjente familjare tek i cili nderthuren eleganca dhe thjeshtesia ne perdorim.

Register to read more...


 

EP 950

{gallery}/familje/ep950{/gallery} Aroma Club

Caj Limon
Aroma Point

Qumesht
Crema & Aroma

Caj Kamomil
Dekafeinato

Caj Fruta Pylli
Caj Molle Kanelle

Caj Pjeshke
Caj Jeshil

Caj Mente-Limon
Kakao


Ekspres i shkëlqyer për mjedise të vogla. Me linjat e tij elegante, të buta dhe të rafinuara, dhe dizajnin eskluziv, Lavazza Espresso Point EP 950 është ideale për zyra të vogla. Kompakt, praktik dhe i lehtë për tu mbajtur i pastër, është ideal edhe për hapësirat më të vogla.

Register to read more...