Concerto LB 3550 X2

{gallery}/ambjente-publike/8{/gallery} Kafe Kokerr Pronto Crema Kafe Kokerr Orzo
Dolce
Ricco
Dekafeinato


KY EKPRES ju lejon të perzgjidhni në mes të dy llojeve të ndryshme të kafesë (kapsula BLUE + kokrra).
Hartimin e saj me linja të buta dhe elegante e lejon atë të jetë i integruar në të gjitha mjediset profesionale me një kontakt të stilit.
Përmasat: Gjerësi - 60 cm; Lartësia - 170 cm; Gjatësia - 170 cm; Madhësia me derë të hapur: 120 cm; Pesha - 135kg;

 

Register to read more...


 

Kikko MAX

{gallery}/ambjente-publike/7{/gallery}              Kafe Kokerr Pronto Crema Kafe Kokerr


Kikko Max është një automat me monedha me një kapacitet 620 gota dhe deri në 7-të kontenierë, e cila plotëson gamën e Necta Hot & Cold. Me një lartësi prej 183,0 cm, ajo është projektuar për të qëndruar së bashku me automatet Snakky ose Snakky SFERA që janë me madhësi të ngjashme. Kikko punon duke përdorur metodën Master / Slave nëpërmjet një sistemi të vetëm pagese e cila ofron "One-Stop-Shopping", dhe krijon një makineri banke tërheqëse, duke siguruar shërbimin e shitjes më miqësore dhe praktike për përdoruesit. Funksionon me kafe kokërr.

 

Register to read more...